Сандвич със салам, кашкавал и чипс на тиган
Топъл сандвич или двоен сандвич с мек колбас, кашкавалче, чипс и горчица.
Необходими продукти:
- 2 кръгли парчета салам или друг кръгъл колбас
- 20 г масло
- 2 филии тостерен хляб
- 1/2 ч.л. горчица
- 1 ч.л. с връх крема сирене за мазане или майонеза
- 2 слайса кашкавалче за сандвичи
- 4 слайса готов чипс
Начин на приготвяне:
1. Половината от маслото сгорещете в малък тиган и сложете резените салам отгоре. Гответе на умерен огън по няколко минутки от страна.
2. Едната филия намажете с горчицата, а другата - с крема сирене или майонеза.
3. Върху филията с майонезата положете кашкавалчетата, отгоре сложете слайсовете салам, а върху него - четирите парченца чипс. Захлупете с втората филия.
4. В тигана от готвенето на саламчетата сложете другата половина масло, загрейте, ако е изстинал и положете сандвича, за да се запече за по 3 минути от страна.
5. По желание поднесете зеленчуци, но задължително хапвайте докато е топъл.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ