Регистрация

Сандвич със салам, кашкавал и чипс на тиган

Сандвич със салам, кашкавал и чипс на тиган
Лесно   |   Порции 1   |   Видяна: 938

Топъл сандвич или двоен сандвич с мек колбас, кашкавалче, чипс и горчица.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Необходими продукти:

  • 2 кръгли парчета салам или друг кръгъл колбас
  • 20 г масло
  • 2 филии тостерен хляб
  • 1/2 ч.л. горчица
  • 1 ч.л. с връх крема сирене за мазане или майонеза
  • 2 слайса кашкавалче за сандвичи
  • 4 слайса готов чипс

Начин на приготвяне:

1. Половината от маслото сгорещете в малък тиган и сложете резените салам отгоре. Гответе на умерен огън по няколко минутки от страна.

2. Едната филия намажете с горчицата, а другата - с крема сирене или майонеза.

3. Върху филията с майонезата положете кашкавалчетата, отгоре сложете слайсовете салам, а върху него - четирите парченца чипс. Захлупете с втората филия.

4. В тигана от готвенето на саламчетата сложете другата половина масло, загрейте, ако е изстинал и положете сандвича, за да се запече за по 3 минути от страна.

5. По желание поднесете зеленчуци, но задължително хапвайте докато е топъл.

 

Източник: YouTube/Готовим с Матеевой Натальей

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 10 мин.
Време за готвене: 10 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта