Ризото с лайм, маслини и боровинки - част 2
Лесно | Порции 1-2
| Видяна: 2334
Безмесно ризото с вино просеко.
Лилаво ризото - не е изненадващо, предвид горските боровинки, които оцветяват ориза, а към тях - масълце, вино, сметана и лук, за да придадат на ориза мекота и плътност. Ако сте свикнали да виждате плодове в основното си ястие и липсата на месо за вас не е проблем, опитайте това:
Най-важните съставки
боровинки, вино, зеленчуков бульон, зехтин, лайм, лимон, лук, маслини, масло, ориз, сметана, сол, сол и пипер, черен пипер, черни маслини
Време за приготвяне: 15 мин.
Време за готвене: 20 мин.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ