Риба на уок с черен боб
Средно | Порции 2-4
| Видяна: 3015
Пържена риба с чушки, джинджифил, шери, целина и чесън.
Заложете на рибните филенца за Никулден, защото те, може и да не придобият излъчването на сервирана цяла риба на семейната трапеза, но със сигурност ще поемат по-добре от ароматите на подправките и зеленчуците, с които ще си съжителстват в една чиния. Ето и едно екстравагантно предложение за риба с боб.
Най-важните съставки
вода, джинджифил, зелен лук, зелена чушка, зелени чушки, лук, прясно чили, риба писия, риба треска, соев сос, соленоводна риба, сухо шери, сьомга, филе от акула, филе от берикс, филе от сьомга, филета от сом, царевично олио, целина, червени чушки, червено чили, чили, чили чушки, чушки, шери
Време за приготвяне: 25 мин.
Време за готвене: 40 мин.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ