Регистрация

Пържени шаранчета с лук

Пържени шаранчета с лук
Лесно   |   Порции 3   |   Видяна: 2326

Пълнена панирана риба на тиган.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Необходими продукти:

  • 3 пресни шаранчета (средно по 400-500 грама на риба)
  • 50 грама брашно
  • 3 глави лук
  • 100 мл растителна мазнина
  • сол на вкус

Начин на приготвяне:

1. Махнете люспите и перките на рибата, почистете стомаха от вътрешности и старателно измийте. Осолете с втриване навсякъде.

2. Нарежете лука на полумесеци и с тях напълнете вътрешността на рибите.

3. Овъргаляйте шараните в брашно, така че добре да полепне по външността им. Не е нужно да вкарвате от него и вътре.

4. Сгорещете мазнината и пържете до покафеняване всяка рибка и от двете страни.

Източник: lozhka.su

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 20 мин.
Време за готвене: 30 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта