Регистрация

Пълнени питки с марципан и сметана



Пълнени питки с марципан и сметана
Средно   |   Порции 6-8   |   Видяна: 1688

Шведски еклери с млечен крем и кардамон.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 12.02.2016

Сладки хлебчета със сметана или печени еклери от малки питки с плънка от марципан - това са карнавалните шведски сладкиши, които се учим да правим днес. Първо се месят питчици с мая, а след изпичане вътрешността им се издълбава и меката сърцевина се смесва с марципан и се покрива със сметана. Накрая захлупваме капачетата и сладкишите са готови - перфектни да бъдат поднесени с чаша чай или кафе.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 45 мин.
Време за готвене: 1:40 часа

Рейтинг и коментари (1)

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта