Пуешки хапки с бекон и салвия
Лесно | Порции 4
| Видяна: 2978
Печено пуешко със сметана и бяло вино.
Бон Апети
Излъчен на 30.11.2015
Тази разновидност на салтим бока можете да приготвите както за ордьовър (правейки пуешкото филе на по-малки хапки), така и за основно, като поднесете целите късове, гарнирани с бекон и градински чай. Сосът, който се прави към ястието му придава допълнителна профирност, плътност на вкуса и завършена визия, а и честно да си кажем - с тази заливка пуешкото месо се превръща в уникално винено мезенце.
Най-важните съставки
бекон, бяло вино, вино, градински чай, зехтин, лук, пуешко, пуешко филе, пушен шарен бекон, салвия, сметана, сол, сол и пипер, черен пипер, чесън
Време за приготвяне: 25 мин.
Време за готвене: 45 мин.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ