Регистрация

Пуешки бутчета с бренди и гарнитура



Пуешки бутчета с бренди и гарнитура
Лесно   |   Порции 4   |   Видяна: 2754

Пуешко със сини сливи в сос белоте.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 30.11.2016

Готвим пуешки бутчета с гарнитура и сос, които обаче изискват малко повече време от пилешките си събратя. Освен това им е нужно бренди ибяло вино, не за да се замаят, а да направят вкуса си опияняваш. Месото се готви до разпад, а след това влиза в тавичка, като компания му правят сушени сини сливи и перлени лукчета. Залива се със сос белоте - брат на познатия бешамел, в който на мястото на млякото идва бульон. Накрая имате вкусна мръвчена гозба, за която е добре да спретнете още някаква гарнитура като картофено пюре или ориз.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 30 мин.
Време за готвене: 2:30 часа

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта