Пролетна паста с песто
Лесно | Порции 4
| Видяна: 4420
Паста с риба тон, ядки и яйца.
Необходими продукти:
- 400 г паста по избор
- 200 г пушена риба тон, консерва
- 1/2 морков (настърган)
- 2 шепа натрошено сирене
- 1 червена чушка, нарязана
- 100 г песто
- сол
- шепа кедрови ядки
- 2 сварени яйца
Начин на приготвяне:
1. Сварете пастата, отцедете я и заделете.
2. Сложете настъргания морков, сиренето, чушката, рибата тон и соса песто в голяма купа.
3. Разбъркайте със спагетите и овкусете със сол.
4. Поднесете поръсено с кедрови ядки и с нарязани яйца. По желание може да добавите майонеза.
Най-важните съставки
Време за приготвяне: 25 мин.
Време за готвене: 40 мин.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ