Регистрация

Производство и направа на козе сирене



Производство и направа на козе сирене
Трудно   |   Порции   |   Видяна: 7662

Как се прави сирене от козе мляко - от надоя до хранителната верига.

Оцени рецептата
Любима рецепта

 

   Козе сирене - вкусен и полезен деликатесен млечен продукт. То е по-бедно на наситени мазнини и калории от ширококонсумираното краве сирене. Как се прави това удоволствие за небцето показва кратко, но обстоятелствено видео, в което за по-малко от 5 минути се запознаваме с подбора на кози за надой, хигиенните норми при производство на сирене, начина за направата му, времето, което отнема и най-накрая - оформянето на козите млечни топчици и овкусяването им с различно подправки, за да попаднат те в магазина и да ни дадат шанс да се насладим на една вкусна и полезна храна.

Най-важните съставки

Време за приготвяне:
Време за готвене:

Рейтинг и коментари (2)

5 отлична
5
4 мн. добре
7
3 става
2
2 едвам
1
1 трагедия
7
Средна оценка
мн. добре
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

ПОСЛЕДНО ТЪРСЕНИ

  1. Удон
  2. chi
  3. 8
  4. овен
  5. ?
  6. :
  7. пита
  8. боб
  9. Крем
  10. релакс

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта