Регистрация

Правилен избор на тенджерата за варене на паста



Правилен избор на тенджерата за варене на паста
Лесно   |   Порции 1   |   Видяна: 2724

100 грама паста трябва да ври в един литър вода.

Оцени рецептата
Любима рецепта

 

     Хитри трикове при подбора на съда, в който ще се вари пастата, разкрива чаровната кулинарка. Добре е тенджерата да е от две подвижни части, като вутрешната е подобна на кошница с дупки, за да може бързо и лесно да се отцеди водата от тестеното изделия. Хубаво е също тенджерата да е голяма, за може в нея да се сложи много вода, тъй като по правило 100 г паста се вари в 1000 мл вода с 1 ч.л. сол. Още факти за варенето на паста - вижте във видеото.

Най-важните съставки

Време за приготвяне:
Време за готвене:

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта