Порк катсу - свински шницел
Лесно | Порции 2
| Видяна: 5727
Панирано печено свинско.
Необходими продукти:
- 2 свински шницела
- 2 разбити яйца
- брашно
- хлебни трохи
- сол
- олио (от гроздови семки)
Начин на приготвяне:
1. Начукайте свинските шницели с дървено чукче за месо (аз използвах гърба на плосък нож, свърши същата работа)
2. Овкусете от двете страни със сол.
3. Оваляйте в брашно, после потопете в яйчената смес.
4. Накрая оваляйте в хлебни трохи.
5. Загрейте олио в дълбок тиган докато стане горещо.
6. Бавно спуснете месото в плиото и пържете няколко минути, после обърнете.
6. Отцедете излишната мазнина върху кухненска кърпа преди да сервирате.
Най-важните съставки
Време за приготвяне: 20 мин.
Време за готвене: 45 мин.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ