Регистрация

Подробно обяснение как се меси пълнен хляб с подправки



Подробно обяснение как се меси пълнен хляб с подправки
Средно   |   Порции 4-6   |   Видяна: 4418

Печен хляб на тиган с плънка от мерудия и лук.

Оцени рецептата
Любима рецепта

 

      Елементарно замесено тесто от брашно, набухвател и вода се разточва, а в средата му се слага плънка от запържен лук, магданоз и копър. След това приплескваме питката, така че да се затвори и остава само да изпечем - на хубаво загрят тиган без мазнина. А получените хлебчета са подходящи както за сервиране на питки към дадено ястие, така и за закуска или леко следобедно прихапване.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 1 час
Време за готвене: 1.20 ч.

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
1
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
мн. добре
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта