Печено пиле на фурна с лютеница и лук
Трудно | Порции 4
| Видяна: 3560
Фритата с шунка, сирене и тиквички и десерт с млечен крем и череши.
Епизод 200 - Сезон 2
Дължина: 23:05
Излъчено на: 2012-06-27 11:30
Днес ще готвим:
- Печено пиле на фурна с чеснова кожичка и гарнитура от домашна лютеница и запечен пресен лук.
- Бърза фритата с шунка, сирене, тиквички, гъби и чери домати.
- Черешов десерт с млечен крем, портокалов аромат и кори за баница.
Най-важните съставки
босилек, ванилия, вода, гъби, домат, жълтък, захар, зехтин, индийско орехче, карамфил, кафява захар, кори за баница, лимон, лимонов сок, лук, лют пипер, магданоз, масло, мащерка, мента, мляко, пиле, портокал, портокалови кори, пресен лук, пудра захар, розмарин, синап, сирене Пекорино Романо, сол, сол и пипер, тиквички, царевично нишесте, черен пипер, череши, чери домати, чесън, шунка, яйце
Време за приготвяне: 2 часа
Време за готвене: 3 часа
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ