Регистрация

Печено домашно свинско руло



Печено домашно свинско руло
Лесно   |   Порции 3-5   |   Видяна: 10533

Завито на вретено свинско месо с кожа.

Оцени рецептата
Любима рецепта

 

    Какъв по-добър начин да се отдаде чест на зимата от тържествените семейни вечери на свинско месо. Печеното прасенце е класика в студените дни, затова ето един трик как да завиете месото му на вкусно руло, което ще се превърне в апетитно ястие щом го извадите от фурната. Толкова е лесно и вкусно.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 25 мин.
Време за готвене: 2.30 ч.

Рейтинг и коментари

5 отлична
4
4 мн. добре
5
3 става
1
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта