Регистрация

Печени чушки с подлучено кисело мляко



Печени чушки с подлучено кисело мляко
Лесно   |   Порции 4-5   |   Видяна: 2946

Свищовска салата с чушки в чеснов сос.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 06.09.2016

Рецепта за салата от Свищов следваме, за да сложим на трапезата си едно вкусно мезе за ракия със силен чеснов дъх. Червените чушки се изпичат, белят се и се нарязват на ленти. А докато се занимаваме с чушкопека, приготвяме и страхотен млечен сос от кисело мляко с чесън, сол и магданоз. Ето я перфектната българска салата, с която можем да започнем да сервираме народната семейна софра.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 40 мин.
Време за готвене: 40 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
1
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
мн. добре
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта