Печена тилапия с броколи и лук
Лесно | Порции 3
| Видяна: 2042
Филе от риба със зеленчуци и винегрет.
Бон Апети
Излъчен на 16.02.2016
Бърза рецепта за тилапия със зеленчуци на фурна. Тук няма какво да се обърка, ако просто спазвате рецептата. Колкото и маловажно да звучи, естрагонът си има своите приноси за крайния резултат, затова не си позволявайте да го пропуснете. А останалото се готви бързо и лесно, пък и е с малко калории и сравнително здравословно, така че и притесненията за талията могат да отпаднат, за да се насладите без предразсъдъци на вкуса.
Най-важните съставки
броколи, бял оцет, горчица, дижонска горчица, естрагон, зехтин, лук, мед, оцет, сол, сол и пипер, тилапия, хлебни трохи, хляб, черен пипер, чесън
Време за приготвяне: 30 мин.
Време за готвене: 45 мин.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ