Регистрация

Печена пъстърва пълнена с бекон



Печена пъстърва пълнена с бекон
Лесно   |   Порции 2   |   Видяна: 2920

Пълнена риба с моркови, печурки и бекон.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 16.12.2015

 

Пъстървата е риба полезна и крехка, а изпечена във фурна става лека и профирна. В днешната рецепта обаче не е така. Готвим пъстърва през зимата, затова трябва да е подобаващо мазничка. За допълнителната сочност допринася плънката, приготвена от пушен бекон с моркови, лук и гъби. След като така направената запръжка влезе в търбуха на рибока, са нужни само 15-тина минути печене до получаването на страхотния краен резултат.

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта