Печена в пергамент ципура с доматен сос
Трудно | Порции 3
| Видяна: 3850
Картофени хапки с праскови и пълнени домати с леща.
Епизод 208 - Сезон 2
Дължина: 22:54
Излъчено на: 2012-07-09 11:30
Днес ще готвим лятна кухня:
- Сладки кнедли с плънка от кайсии и хрупкава коричка от карамелизирана захар.
- Пълнени домати по френски с леща, картофи, моркови и целина.
- Крехка лятна ципура в пергамент с доматен сос и пресен лук.
Най-важните съставки
босилек, брашно, вода, дафинов лист, джоджен, домат, захар, зелен лук, зехтин, индийско орехче, кайсии, картофи, кафява захар, леща, лимон, лимонов сок, лимонова кора, лук, лют пипер, магданоз, майорана, масло, моркови, настърган пармезан, пармезан, пресен лук, резене, синап, сол, сол и пипер, хляб, целина, ципура, черен пипер, чесън, яйце
Време за приготвяне: 2 часа
Време за готвене: 3 часа
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ