Регистрация

Пататник с масло и джоджен



Пататник с масло и джоджен
Средно   |   Порции 2-4   |   Видяна: 4622

Родопски пататник със сирене и подправки.

Оцени рецептата
Любима рецепта

 

     Пататникът е един от символите на националната ни кухня, като се приготвя предимо в населените места в Родопската планинска верига. Мнозина са се наслаждавали на вкуса му, но малцина знаят, че той е обявен за вид българска баница.

 

 

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 35 мин.
Време за готвене: 1.20 ч.

Рейтинг и коментари

5 отлична
3
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта