Омлет с гъби, аншоа и сладка ряпа
Лесно | Порции 1
| Видяна: 2899
Бърз обяд с яйца и риба.
Необходими продукти:
- 2 яйца
- 2 бр. сладка репичка от консерва, нарязана
- аншоа
- пресни гъби шийтаке, нарязани на кубчета
- сушен магданоз
- смлян черен пипер
Начин на приготвяне:
1. Сгорещете олио в тигана и изпържете аншоата до златисто-кафяво, заделете.
2. Задушете сладката репичка с шийтакето до омекване, поръсете със сушен магданоз и прибавете малко смлян черен пипер, заделете.
3. Разбийте 2 яйца на пяна, изсипете в тигана и запържете на бавен огън.
4. Поръсете с аншоа, сладка репичка и гъби отгоре и пържете до готовност.
Най-важните съставки
Време за приготвяне: 15 мин.
Време за готвене: 25 мин.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ