Моркови с розмарин
Лесно | Порции 4
| Видяна: 2956
Гарнитура от моркови на тиган.
Необходими продукти:
- 750 г моркови, нарязани на тънки пръчици
- 300 мл зеленчуков бульон
- зехтин, за поръсване
- 1 ч.л. нарязан пресен розмарин
- сол и пипер
Начин на приготвяне:
1. Сложете морковите и бульона в тигана, оставете да заврат на средна температура, покрийте и оставете да къкрят за около 15 минути
2. Махнете капака и овкусете със сол и пипер на вкус
3. Ако още има много течност, оставете да къкри още, докато получите желаната консистенция.
4. Поръсете със зехтин и розмарин и гответе още няколко минути
5. Прехвърлете в топъл съд за сервиране
Най-важните съставки
Време за приготвяне: 10 мин.
Време за готвене: 20 мин.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ