Регистрация

Миш-маш с печени чушки

Миш-маш с печени чушки
Лесно   |   Порции 4   |   Видяна: 10600

Българско домашно пърженко с яйца, сирене и зеленчуци - един народен омлет.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Необходими продукти:

  • 15 печени чушки
  • 2 глави кромид лук
  • 150 грама сирене
  • 2 домата
  • 3 яйца
  • 5-6 с.л. олио 

Начин на приготвяне:

Нарязвате лука и чушките и ги запържвате с малко олио за около 15 мин. След това добавяте към тях доматите, които сте обелили и нарязали. Запържвате ги докато сместа се сгъсти. Когато това стане, добавяте натрошеното сирене и яйца, които предварително сте разбъркали в друг съд. С тях миш-маша се готви само 2-3 минути.

Сиренето може да замените с извара.

Добър апетит!

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 15 мин.
Време за готвене: 25 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
4
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта