Миш-маш с печени чушки
Лесно | Порции 4
| Видяна: 10600
Българско домашно пърженко с яйца, сирене и зеленчуци - един народен омлет.
Необходими продукти:
- 15 печени чушки
- 2 глави кромид лук
- 150 грама сирене
- 2 домата
- 3 яйца
- 5-6 с.л. олио
Начин на приготвяне:
Нарязвате лука и чушките и ги запържвате с малко олио за около 15 мин. След това добавяте към тях доматите, които сте обелили и нарязали. Запържвате ги докато сместа се сгъсти. Когато това стане, добавяте натрошеното сирене и яйца, които предварително сте разбъркали в друг съд. С тях миш-маша се готви само 2-3 минути.
Сиренето може да замените с извара.
Добър апетит!
Най-важните съставки
Време за приготвяне: 15 мин.
Време за готвене: 25 мин.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ