Регистрация

Лампредото - италиански сандвич с шкембе



Лампредото - италиански сандвич с шкембе
Лесно   |   Порции 6   |   Видяна: 3492

Хамбургер с варено шкембе и италиански сос с варени яйца.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 05.10.2016

Това е непознат сандвич с шкембе, който българинът не е свикнал да хапва, но определено хамбургерът ще допадне на родните вкусове. Разбираме, че рецептата за него идва от Италия, където обичат да си хапват варено шкембе в питка хляб. Не по-малко екстравагантен е сосът за сандвича, който се прави от накиснат хляб, рохко сварено яйце, оцет, магданоз, чесън и каперси. Така шкембето получава и любимия си дъх - на чесънче. По желание можете да добавите и лют пипер, за да се получи своеобразна шкембе чорба в питка. 

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 40 мин.
Време за готвене: 50 мин.

Рейтинг и коментари (1)

5 отлична
0
4 мн. добре
1
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
1
Средна оценка
става
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта