Крехко телешко за червено вино
Средно | Порции 4-6
| Видяна: 3379
Телешко в гърне със свинско и гъби.
За тежко вино трябва и червено месо, са казали разбирачите. И ако днес сте решили да позволите на "Божията кръв" да превземе вените ви, ето една рецепта за крехко червено месо, с което определено ще ви се отвори глътката... ако сте пиячи, разбира се.
Най-важните съставки
бекон, вино, вода, гъби, дафинов лист, домат, доматено пюре, зехтин, лук, магданоз, прошуто, розмарин, Свинско, сол, сол и пипер, телешко, телешко филе, червено вино, черен пипер, чесън, шалот, шунка
Време за приготвяне: 25 мин.
Време за готвене: 3 часа
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ