Кордон бльо със салата Колсло
Трудно | Порции 3-4
| Видяна: 3369
Крем брюле със сметана, жълтъци и ванилия.
Епизод 16 - Сезон 2
Дължина: 21:50
Излъчено на: 2011-10-12 11:30
Днес ще готвим:
- Парче месо, в което се гушка увито сирене и панирано в трохи от стар хляб, изпържено на маслена баня - кордон бльо или в превод - синя лента.
- Салата колсло - традиционната салата от зеле и моркови
- Темперамент в купа, гарниран с френска елегантност - класическо крем брюле.
Най-важните съставки
балсамов оцет, брашно, бяло сусамено семе, ванилия, жълтък, захар, зеле, кафява захар, майонеза, масло, моркови, олио, пилешко месо, пилешко филе, сирене ементал, сметана, сол, сол и пипер, хляб, царевично брашно, черен пипер, шунка, яйце
Време за приготвяне: 2 часа
Време за готвене: 2.30 ч.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ