Коледни сладки във всякакви форми
Средно | Порции 3-6
| Видяна: 5391
Печено свинско с ориз, хвойна и кисело зеле и вегански тестени хапки със запръжка от леща.
Епизод 70 - Сезон 4
Дължина: 24:19
Излъчено на: 2013-12-16 11:30
Днес ще готвим за Коледа и Бъдни вечер:
- Домашни коледни сладки с оригинална украса.
- Постни банички с леща и лук.
- Пълнено свинско с ориз и моркови върху канапе от кисело зеле.
Най-важните съставки
бакпулвер, боя за храна, брашно, ванилия, ванилова есенция , дафинов лист, захар, зеле, зелена леща, кимион, кори за баница, леща, лимонов сок, лук, масло, моркови, ориз, пудра захар, свинска кайма, Свинско, свинско филе, сол, сол и пипер, червен пипер, черен пипер, яйце
Време за приготвяне: 3 часа
Време за готвене: 4 часа
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ