Регистрация

Карвинг - пауни от червени ябълки



Карвинг - пауни от червени ябълки
Трудно   |   Порции 1   |   Видяна: 4275

Переста птица от червена ябълка.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Основна творба в азиатския карвинг за начинаещи е паунът от ябълка. Техниката му на правене не изисква специални умения, но е именно нужната практична тренировка на нерви и владеене на ръката, с която можете да започнете своето развитие в изкуството за създаване на украса от плодове и зеленчуци. Ако искате да се пробвате в това модерно кулинарно поприще, съчетало в себе си готварство и скулпторство, то вземете малък остър нож и повтаряйте действията от видеото. Ще се радваме да споделите дали ви се е получило от първия път:

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 20 мин.
Време за готвене: 20 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта