Карамелизирани свински пържоли
Лесно | Порции 2-4
| Видяна: 3244
Печено свинско с кафява захар и подправки.
Бон Апети
Излъчен на 29.11.2016
Приготвянето на свински вартни пържоли е лесно и гарантира вусен краен резултат. Ето как да изпечете свинския врат за по-малко от половин час, така че да се превърне в едно различно и апетитно ястие. Заложете на кафявата захар, която да създаде сладникава карамелена коричка, а от ароматите можете да се спрете на микс от кориандър, кимион, сол и черен пипер. Това е достатъчно, за да превърнете месото във вкусна чревоугодна идилия.
Най-важните съставки
Време за приготвяне: 20 мин.
Време за готвене: 20 мин.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ