Регистрация

Карамелизирани свински пържоли



Карамелизирани свински пържоли
Лесно   |   Порции 2-4   |   Видяна: 3244

Печено свинско с кафява захар и подправки.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 29.11.2016

Приготвянето на свински вартни пържоли е лесно и гарантира вусен краен резултат. Ето как да изпечете свинския врат за по-малко от половин час, така че да се превърне в едно различно и апетитно ястие. Заложете на кафявата захар, която да създаде сладникава карамелена коричка, а от ароматите можете да се спрете на микс от кориандър, кимион, сол и черен пипер. Това е достатъчно, за да превърнете месото във вкусна чревоугодна идилия.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 20 мин.
Време за готвене: 20 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
3
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта