Как да запазим свжестта на листните зеленчуци
Лесно | Порции 1
| Видяна: 2822
Ако не разполагате с керамичен нож, по-добре накъсайте листата с ръце.
Ако режете листните зеленчуци с метален нож, ще убиете голяма част от витамините им, затова по-добре използвайте керамичен, съветва Лео. Ако пък не ви пречи да си хапвате маруля, спанак, рукола и др. на по-големи парчета, просто ги накъсайте с ръка, защото това е най-добрия начин да получите полезните вещества от тях.
Най-важните съставки
бейби спанак, зелена салата, листа бейби салата, листа бейби спанак, маруля, рукола, салата, салата айсберг, спанак
Време за приготвяне: 1 мин.
Време за готвене: 1 мин.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ