Регистрация

Какво трябва да знаем за динята



Какво трябва да знаем за динята
Лесно   |   Порции 1   |   Видяна: 3390

За жълтите петна на динята и ходенето до тоалетна.

Оцени рецептата
Любима рецепта

 

       Телевизионният майстор на манджата Лео дава няколко полезни съвети за най-водния плод - динята. Не се притеснявайте от жълтото петно върху кората й - то просто очертава мястото, където плодът се е допирал със земята и слънчевите лъчи не са го огрявали. А що се отнася до водното съдържание - ако ще хапвате диня в промишлени количества, бъдете сигурни, че наблизо има тоалетна.

 

 

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 1 мин.
Време за готвене: 1 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
1
3 става
2
2 едвам
1
1 трагедия
0
Средна оценка
става
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта