Регистрация

Индийски чипс от пържено зеле



Индийски чипс от пържено зеле
Лесно   |   Порции 3-6   |   Видяна: 3119

Лют домашен чипс от панирано зеле с хрупкава коричка.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 29.10.2015

 

Зеленчук, подходящ за бирено мезе - странно, но има и такава рецепта. Това е панираното прясно зеле, което се превръща в страхотни пикантни парти хапки. Ако искате да го направите по оригиналната индийска рецепта, трябва да си намерите оризово и нахутено брашно, но ако просто искате да опитате тези хруски, можете да пробвате да ги направите с микс от бяло и царевично брашно. В останалите подправки също можете да проявите фантазия, за да се получи мезенцето изцяло според вкуса ви.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 45 мин.
Време за готвене: 50 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
1
1 трагедия
0
Средна оценка
мн. добре
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта