Регистрация

Зеленчукова супа трезве с шкембе



Зеленчукова супа трезве с шкембе
Лесно   |   Порции 6   |   Видяна: 2000

Швейцарска винена супа със зеленчуци и шкембе чорба.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 09.02.2016

Богата шкембе чорба по швейцарска рецепта се казва бусека. Освен телешкото стомахче тази супа няма нищо общо с любимата на българина трезве чорба, защото млечният й сос тук е от червено вино, а в състава на ястието влизат много зеленчуци като домати, зеле и картофи както и бял боб за пълно засищане. Супата се готви с пилешки бульон и къкри на бавен огън, за да даде шанс на продуктите да смесят вкусовете си в уникална симбиоза.

Рейтинг и коментари (1)

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
1
1 трагедия
0
Средна оценка
зле
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта