Задушен заек в гърне с пюре от моркови
Трудно | Порции 4
| Видяна: 3940
Салата от тиквички с ядки и риба и спаначен терин с плънка от шунка и сирене.
Епизод 173 - Сезон 3
Дължина: 24:26
Излъчено на: 2013-03-25 11:30
Днес ще готвим с пролетни сезонни зеленчуци:
- Терин от блат със спанак и плънка от сирене котидж и печена шунка.
- Салата от тиквички и орехи със специален дресинг от печени хлябни трохи, сушени домати, аншоа и билки.
- Печен заек с бяло вино в гърне, гарниран с пюре от моркови и спанак.
Най-важните съставки
аншоа, белтъци, босилек, брашно, бяло вино, вино, вода, естрагон, жълтък, заешко, зехтин, индийско орехче, лимон, лимонов сок, лук, магданоз, мащерка, мляко, моркови, моцарела, орехи, пресен лук, пушена шунка, пълнозърнесто брашно, сирене, сол, сол и пипер, спанак, сушени домати, тиквички, хлебни трохи, хляб, царевично нишесте, червен пипер, черен пипер, чесън, шунка, яйце
Време за приготвяне: 2.30 ч.
Време за готвене: 4 часа
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ