Регистрация

Жак Пепен за готвенето на гъби



Жак Пепен за готвенето на гъби
Лесно   |   Порции 1   |   Видяна: 4466

Какви гъби да изберем и кога да ги мием.

Оцени рецептата
Любима рецепта

 

     Малко над минута отнема на кулинарният гуру Жак Пепен, за да обясни, че хиляди хора по света правят грешка при избора на гъби, спирайки се върху по-малките и затворени печурки на пазара. Всъщност те са най-вкусни и ароматни. Невярно е и твърдението, че гъби не се мият, обяснява разбирачът и добавя, че те трябва да се изплакнат под течаща вода, но непосредствено преди готвене, защото в противен случай ще потъмнеят неприятно от намокрянето. 

Най-важните съставки

Време за приготвяне:
Време за готвене:

Рейтинг и коментари

5 отлична
3
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта