Регистрация

Домашна багета - Опашката на дракона



Домашна багета - Опашката на дракона
Лесно   |   Порции 1-2   |   Видяна: 3911

Как да оформим омесения хляб като малки, завързани една за друга питчици.

Оцени рецептата
Любима рецепта

 

     Оригинален начин за оформяне на домашни тесто в хляб, който наподобява драконова опашка. Единственото от което се нуждаете, е традиционното тесто, което замесвате за питки и хлябове, остра ножица и щипка фантазия. А след това можете да се наслаждавате на страхотен резултат, постигнат с минимални усилия. Няма причина да не опитате нещо ново, красиво, лесно и различно. А и подобно творение, ще ви издигне като пекар в очите на околните. 

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 25 мин.
Време за готвене: 1 час

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
2
1 трагедия
1
Средна оценка
става
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта