Регистрация

Домашен постен дюнер с плънка от зеленчуци и ядки



Домашен постен дюнер с плънка от зеленчуци и ядки
Лесно   |   Порции 2-4   |   Видяна: 3060

Постен сос за мазане с тофу и кашу.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 25.04.2016

Постно крем сирене или вегански сос за мазане на хляб с кашу и тофу се учим да правим заедно със Стоян Сейменски. А след това вълшебният сос се смесва със спанак и сушени домати, за да се превърне в страхотна плънка за дюнер или плосък хляб. Изненадващо, но липсата на животински продукти дори не се усеща в богатството от вкусове, за което водещите специално изпичат и постни домашни тортили. По желание обаче можете да заложите и на друг вид хляб или да поднесете соса за потапяне на сухари или мазане на препечени филийки.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 1 час
Време за готвене: 1 час

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
1
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
мн. добре
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта