Гофрета с кашкавал и авокадо
Бърза солена гофрета с жълто сирене.
Сандвич от гофрета с кашкавал, който се приготвя бързо и е особено апетитно решение за прихапване в натоварения делник. Това е поредната практична идея на Tasty, която човек може да запамети в списъка си с кулинарни хитринки. Важен е трикът със захлупването, а не самото готвене.
Трябва тесто за гофрети. Дали ще правите гъста смес за палачинки или ще купите готова смес, към която се добавя яйце и мляко или просто вода - зависи от вас. Можете да вкарате ароматна солена подправка в тестото - риган, чубрица, босилек, розмарин, мащерка... каквото харесвате.
Следва да изпечете сместа в гофретник. Правоъгълен вариант пак ще свърши работа. А когато гофретите са готови, слагате кашкавала, захлупвате и запичате докато се разтече апетитно. Поднася се със зеленчуци и сос по желание и доста засища.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ