Регистрация

Видове и качество на зехтина на пазара



Видове и качество на зехтина на пазара
  |   Порции   |   Видяна: 3103

Висококачественият зехтин винаги е надписан с Virgin.

Оцени рецептата
Любима рецепта

 

     Чудите се какъв зехтин да си вземете? При този продукт цената расте с качеството, така че компромисът е или за сметка на вашия джоб, или на вашето здраве. Най-добрият възможен е Extra virgin olive oil, последван от Virgin oliove oil. В ниския клас са Pure olive oil и на последно място Оlive oil. Различават се по полезността на начина на производство и пътите, в които са преминали пез преработка.

Най-важните съставки

Време за приготвяне:
Време за готвене:

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта