Бутерки с камамбер и боровинки
Средно | Порции 2-4
| Видяна: 4404
Тиквена торта с бисквити и рибена крем супа с картофи.
Бон Апети
Сезон 5
Излъчен на 26.01.2015
Днес ще готвим изискани зимни ястия:
- Торта с бисквитена основа, сърцевина от тиква и сметанов крем с тъмен шоколад.
- Изискана крем супа с риба, картофи и праз лук.
- Златисти хрупкави кори, които обгръщат елегантно френско разтопено сирене или банички с камамбер и боровинково сладко.
Най-важните съставки
бисквити, бутер тесто, ванилова захар, вода, желатин, заквасена сметана, захар, зехтин, канела, картофи, квасена сметана, копър, крем пудинг, лайм, лимонова кора, мармалад от боровинки, мащерка, мляко, натурален шоколад, орехи, праз лук, рибен бульон, ром, Сирене Камембер, сметана, сол, сол и пипер, сьомга, тиква, филе от сьомга, целина, черен пипер, черен шоколад, шоколад, яйце
Време за приготвяне: 1 час
Време за готвене: 2 часа
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ