Бургер с бекон и фъстъчено масло
Вкусен бургер с месо и сосове.
Необходими продукти:
- 2 питки за хамбургер
- сол за овкусяване
- черен пипер
- 2 с. л. майонеза
- лук (червен или бял)
- 2 листа маруля
- 2 с. л. фъстъчено масло
- 200 г бекон
Начин на приготвяне:
1. Сгответе бекона до желаната готовност. (Най-добре до хрупкавост). Нарежете на парчета.
2. Овкусете питките със сол и черен пипер и изпържете или изпечете докато станат по ваш вкус.
3. Сложете малко фъстъчено масло в малка купа за микровълнова фурна и го загрейте - само за 30 сек. - 1 мин., колкото да може да се намазва лесно.
4. Когато бургерът е готов, подредете продуктите. Намажете с майонеза от двете страни на хлебчето и добавете марулята и лука. Сложете топлото фъстъчено масло и покрийте с бекон.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ