Боб с бекон и горчица
Средно | Порции 2-3
| Видяна: 3771
Свинско с боб и лют сос.
Необходими продукти:
- 2 големи консерви свинско с боб
- 1 средна глава жълт лук, нарязана на кубчета
- 3 с.л. сос "Уорчестър"
- пикантна горчица
- 1 ч.ч. кетчуп
- 1/2 опаковка бекон
- 3/4 ч.ч. кафява захар
- 2 скилидки счукан чесън
- 1 ч.л. сос табаско
- 1 ч.л. сол за овкусяване
Начин на приготвяне:
1. Първо, сгответе бекона. Когато е полу-готов, прибавете нарязания лук.
2. Щом беконът стане хрупкав, а лукът омекне, прибавете чесъна и продължете да готвите докато чесънът покафенее леко.
3. Отцедете и добавете боба.
4. Разбъркайте и добавете останалите продукти.
Най-важните съставки
Време за приготвяне: 25 мин.
Време за готвене: 45 мин.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ