Аншоа със спанак
Средно | Порции 2
| Видяна: 3130
Панирана аншоа със зеленчуци.
Необходими продукти:
- ½ кг аншоа
- ½ връзка магданоз
- ¼ връзка копър
- зелен лук
- 4 листа спанак
- 1 ч.ч. царевично брашно
- 3 яйца
- сол, черен пипер
- слънчогледово олио за пържене
Начин на приготвяне:
1. Нарежете спанака и го поръсете със сол и черен пипер. Измийте и почистете аншоата от костите. Вземете в ръка 2 рибки и ги покрийте с нарязан спанак и още 2 рибки аншоа отгоре. Оформете леко с ръце.
2. Разбийте яйцата в купа. Потопете приготвения "сандвич" с аншоа в царевично брашно след това в яйцата. Изпържете до златисто в сгорещеното олио.
3. Поднесете отцедено от излишната мазнина.
Най-важните съставки
Време за приготвяне: 25 мин.
Време за готвене: 40 мин.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ