Регистрация

Агнешка кавърма в гювеч



Агнешка кавърма в гювеч
Средно   |   Порции 2-4   |   Видяна: 5895

Кавърдисан агнешки бут, изпечен със зеленчуци.

Оцени рецептата
Любима рецепта

 

     Агнешки бут с подправки и зеленчуци - страхотно предложение не само за Гергьовден, но за всеки път, когато решите да си хапнете агнешко. Ето българска народна рецепта, по която можете да си го направите. Ако сте любители на пикантния вкус, добавете и люта чушка.

 

Рейтинг и коментари

5 отлична
3
4 мн. добре
0
3 става
1
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта