Агнешка кавърма в гювеч
Средно | Порции 2-4
| Видяна: 5895
Кавърдисан агнешки бут, изпечен със зеленчуци.
Агнешки бут с подправки и зеленчуци - страхотно предложение не само за Гергьовден, но за всеки път, когато решите да си хапнете агнешко. Ето българска народна рецепта, по която можете да си го направите. Ако сте любители на пикантния вкус, добавете и люта чушка.
Най-важните съставки
агнешки бут, агнешко, дафинов лист, домат, зелена чушка, зелени чушки, лук, магданоз, масло, микс подправки, сол, сол и пипер, червен пипер, червени чушки, черен пипер, чубрица, чушки
Време за приготвяне: 35 мин.
Време за готвене: 1.30 ч.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ