Яхния с нахут и таджикски хляб
Трудно | Порции 4-8
| Видяна: 6955
Халва с аромат на рози.
Епизод 131 - Сезон 3
Дължина: 22:33
Излъчено на: 2013-01-30 11:30
Днес ще готвим:
- Таджикски хляб Нон, печен върху горещ камък.
- Таджикска яхния с нахут, лук и консерва домати.
- Плоф с агнешко месо или - агнешки пилаф.
- Халва с аромат на рози.
Най-важните съставки
агнешко, бадеми, брашно, вода, захар, зеленчуков бульон, зехтин, канела, кимион, кисело мляко, кориандър, лук, мая, моркови, морска сол, нахут, олио, ориз, пилешки бульон, розова вода, сол, сол и пипер, червен пипер, черен пипер, чесън, чили на прах, шамфъстък, шафран
Време за приготвяне: 3 часа
Време за готвене: 4 часа
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ