Регистрация

Японска супа Рамен в постен вариант



Японска супа Рамен в постен вариант
Лесно   |   Порции 4   |   Видяна: 3353

Японски Рамен с нудли, мисо паста и гъби шийтаке.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 28.02.2017

Японската кухня е твърде екзотична за българина, но именно в тази екзотика любителите на азиатски ястия откриват изстинския чар на храната. Супата Рамен е японска кулинарна традиция, която може да бъде направена в десетки варианти, като позволява да е постна или месна, с различна основа на бульона и различни зеленчуци и подправки. Днешната рецепта е за постен Рамен с мисо бульон, ароматизиран от гъби шийтаке и джинджифил. С него заливаме пресни листа бейби спанак, сварени нудли и наситнена люта чушка. А отгоре украсяваме с кубчета тофу и ленти от морков. Толкова е красиво и екзотично.

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
1
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
мн. добре
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта