Черешката на тортата - сезон 13, епизод 17, част 1
Ева Пармакова пазарува в Черешката на тортата.
Черешката на тортата с Ева Пармакова
Излъчен на 19.06.2019
Първа част
Цяла седмица в Черешката ще готви и ще вечеря отбрана сценична компания в състав: актьорът, за когото светът е сцена, а понякога и футболен стадион - Николай Ишков; певицата, която познава и сладкото, и горчивото на нощния живот - Йоана Захариева - Йоко; новоизгряващата звезда на поп и хаос музиката - Ева Пармакова; талантът, който блести еднакво силно и по клубове, и на снимачни площадки - Лорина Камбурова и младото лице на народния театър, човекът, който се определя като тотален щастливец - Зафир Раджаб. И понеже гостите обичат публика, я получават в лицето на най-претенциозния - шеф Иван Манчев.
Младата певица признава, че е притеснителна и определено усеща стрес от предстоящата вечеря, която ще се състои в дома на сестра ѝ. Ева вярва, че ако спази всички стъпки от списъка на пазаруването и рецептите, които си е избрала, няма да има грешки. Пазарува първо в голям супермаркет, после се отбива до магазина за вино, а на финала купува качествена кайма за основното - чили кон карне.
Именно с него започва готвенето. Домакинята споделя, че е правила ястието многократно, защото е любимо на приятеля ѝ, а вече и на самата нея. Каймата от блек ангъс се готви на тиган в компанията на нахут, червен боб от косерва, доматен сос, моркови и подправки. След като всичко е смесено в съда, се оставя под капак да покъкри за 1 час.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ