Регистрация

Черешката на тортата - сезон 10, епизод 29, част 1



Черешката на тортата - сезон 10, епизод 29, част 1
Лесно   |   Порции 5   |   Видяна: 2145

Плеймейтката Анна-Мария Чернева пазарува в Черешката на тортата.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Черешката на тортата с Анна-Мария Чернева

Първа част

Излъчен на 22.02.2018

Тази седмица ни очаква голяма тема - тематични вечери, тематично готвене, тематичен дрескод, наяждане и забавление с постоянство. Шоуто гарнираме с най-смешния кукловод - актьорът, който умее да те разсмее - Станимир Гъмов; момичето, което помним с титаничното й участие в Черешката - моделът и водеща Гери Дончева; бившата депутатка, която написа две книги за здравословно хранене - Петя Раева; момичето, което е печелело ленти, а сега се снима на лента - моделът и акртиса - Анна-Мария Чернева и ПР-ът, който се готви за пир - Наско Лазаров. А звездите ще филетира естественият враг на авокадото - Шеф Иван Манчев.

Тази вечер гостуваме на многоядящото крехко девойче - актьорът, модел и всевъзможна Мис - Анна-Мария Чернева. Още с влизането в дома й виждаме, че скромната миска е натрупала за краткото си съществуване бая титли от конкурси за красота и сексапил. През първите три вечери за нея разбрахме, че не парадира с хубостта и титлите си, носи на майтап и може да изяде наистина огромни количества храна, без това да й проличи. Сега си задаваме въпроса: "А може ли Анна-Мария да готви?". И веднага получаваме отговор от нея - може и да може, но никога не го е правила. Все пак тя е оптимистично настроена за вечерята и спазва дрескода "Червено" още с облеклото си за пазар.

А докато купува спанак, зелени листа и ягоди за салатата, чевръсто разказва какво си е наумила да сервира:

1. Модерна салата с киноа, бейби спанак, ягоди и горчичен дресинг.

2. Печено гръцко сирене талагани със сладко от зелени орехи и листенца свежа салата.

3. Печени свински ребърца за основно.

4. Печени сладки картофи за гарнитура към ребърцата.

5. Печена тиква с мед и орехи за десерт.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 2 часа
Време за готвене: 2 часа

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта