Регистрация

Хищна свинска яхния със сметана



Хищна свинска яхния със сметана
Лесно   |   Порции 5-6   |   Видяна: 2241

Свинско с лук и целина в сос от сайдер, сметана и горчица.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 15.03.2016

Яхния със свинско правим днес като предварително запържваме плешката, за да има по-апетитна коричка. Към ястието добавяме и още свинско - под формата на пушен бекон, за да придаде специфичен дъх на месната манджичка. След това месото, заедно с целина и подправките къкри в сайдер, добавяме му дребен лук, а на финала сипваме в яхнията сметана и горчица. Получава се тържество на аромати с разкошен зимен вкус.

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
1
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
мн. добре
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта