Флорентински яйца с бекон, спанак и сирене
Средно | Порции 2-4
| Видяна: 3943
Канелени пурички с плънка от сирене, мляко и яйца.
Епизод 150 - Сезон 2
Дължина: 25:50
Излъчено на: 2012-04-16 11:30
Днес ще готвим:
- Каноли с ванилия, канела, кафе и млечно-яйчен крем с рикота.
- Яйца по флорентински със спанак, брашнен сос, бекон и сирене грюер.
Най-важните съставки
бекон, белтъци, брашно, бял пипер, ванилия, вино марсала, жълтък, индийско орехче, какао, канела, картофи, кафе, лук, масло, нишесте, пармезан, пудра захар, рикота, сирене грюйер, сол, сол и пипер, спанак, черен пипер, череши, шалот
Време за приготвяне: 1.30 ч.
Време за готвене: 2 часа
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ