Регистрация

Филе пъстърва с кашкавален сос

Филе пъстърва с кашкавален сос
Лесно   |   Порции 4-5   |   Видяна: 1126

Печена пъстърва със заливка от яйца и кашкавал.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Необходими продукти:

  • 1 кг филе от пъстърва (по-добре напречно нарязани парчета, но може и обикновените филета; можете да използвате и друга риба по желание за тази рецепта)
  • 4 яйца
  • 150 г твърд кашкавал
  • 4 с.л. майонеза
  • сол и пипер на вкус
  • 2-3 с.л. зехтин

Начин на приготвяне:

1. Филетата от риба обтрийте със сол и пипер, покапете със зехтин и приберете в хладилника за 10-тина минути или цяла нощ.

2. Пуснете фурната да загрява на 240 градуса. Намазнете неголяма тава със зехтин. Идеята е филетата в нея да се съберат точно, без да остава особено празно пространство в тавата.

3. Разбийте яйцата. Рендосайте кашкавала.

4. Добавете майонезата, сол и пипер и кашкавала към разбитите яйца и разбъркайте.

5. Подредете рибата в тавата, залейте със соса и печете в загрятата фурна за 20 минути.

Източник: lozhka.su

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 15 мин.
Време за готвене: 35 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

ПОСЛЕДНО ТЪРСЕНИ

  1. 6
  2. Чер
  3. 64
  4. Червени картофи
  5. 2
  6. 96
  7. ?
  8. яб
  9. праз
  10. m

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта